(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada, O‘zbekistonda imkoniyati cheklangan bolalar ta’limi sohasidagi islohatlar borasida so‘z boradi. Bunda avvolo, O‘zbekiston Respublikasi imkoniyati cheklangan bolalarga munosib ta’lim sharoitlari yaratib berishda ko‘plab amaliy ishlar olib bormoqda. Imkoniyati cheklangan bolalar uchun maxsus maktablar soni ortishi bunga misoldir.