(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu ilmiy maqola mustaqilligimizning 33 yilligiga bagʻishlanadi. Yurtimizdagi Mustaqillik yillarida boʻlayotgan quvonarli oʻzgarishlar va rivojlanishlar haqida fikrlar yuritildi