(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada Abu Ali ibn Sinoning tibbiyot sohasidagi xizmatlari va tibbiyot sohasiga qo‘shgan hissalari va asarlariga oid fikrlar yuritilgan