(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisdа dаvlаt аktivlаrini sаmаrаli bоshqаrilishini nаzоrаt qilishni tаkоmillаshtirish mаvzusidа sо‘z yuritilаdi