(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada, neft-gaz sanoat korxonalarining innovatsion salohiyatini rivojlantirish mexanizmini takomillashtirish chora tadbirlari, hozirda neft-gaz sanoatining mamlakat iqtisodiyotida va jamiyatning hayot tarzida egallagan o‘rni va ro‘li qay darajada ekanligi to‘g‘risida so‘z yurutilgan. Shuningdek, neft- gaz sanoat korxonalarini rivojlantirishda olib boriluvchi chora-tadbirlar negizida uchrovchi muammolar va muhokamali mavzular to‘g‘risida ham ma’lumotlar keltirilgan.