(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim muassasalarida o‘yinlardan foydalanish, oʻyinlarning turlari, o‘yinning bola hayotidagi o‘rni masalalari yoritilgan. Bulardan tashqari oʻyinlarning bola tarbiyasidagi ahamiyati va unga qanday foydali ta’sirlari haqida muttafakkirlarning fikrlari keltirilib oʻtilgan.