(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada O‘zbekistonning iqtisodiy rivojlanish omillari, raqamli iqtisodiyotni joriy etish va rivojlantirish hamda bu borada amalga oshirilayotgan islohotlar haqida so‘z boradi. Shuningdek, jadal raqamlashtirish jarayoni “yangi iqtisod”ni yaratdi, kundan-kunga chuqurlashib borayotgan bozorning ushbu segmenti ishlab chiqaruvchilarga biznesda samarali marketing kompaniyalarini tashkil etish, minimal xarajat bilan maksimal foyda olish, tovar mahsulotlar hamda xizmatlarni muvaffaqiyatli sotishning optimal usullarini taqdim etadi.