(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
ushbu maqolada yetuklik davrida inson hayotida sodir bo‘lishi mumkin bo‘lgan inqirozlarning fiziologik, ijtimoiy psixologik mezonlari tahlil qilingan. Yetuklik davriga oid ilmiy nazariy va uslubiy mushohadalar keltirib o‘tilgan.