(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada hozirgi kunda fizikani o‘qitishni dolzaribligi, o‘qitishda o‘quvchilarga psixalogik va pedagogik nuqtai nazar bilan qarashlik va hozirgi kundagi tashkil etilayotgan variativ ta’limni olib borish yo‘l-yo‘riqlari yoritilgan. Bundan tashqari to‘garak mashg‘ulotlarni tashkillashtirishda nimalarga e’tibor berishlik haqida fikrlar yuritiladi yana shuningdek masalalar yechishda e’tiborga olish mumkin bo‘lgan jixatlar esalatib o‘tiladi.