(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada raqamli iqtisodiyotning mamlakat taraqqiyotidagi o‘rni va roli, raqamli boshqaruv tizimini yaratish asoslari, raqamli platforma va uning o‘zaro bog‘liq elementlari, shuningdek, O‘zbekiston Respublikasi aksiyadorlik jamiyatlarining faoliyatidagi raqamli menejmentni joriy etish bo‘yicha olib borilayotgan ishlar haqida ma’lumotlar berilgan. Muallif tomonidan aksiyadorlik jamiyatlarining boshqaruv faoliyatini samarali baholash va ularni raqamlashtirish bo‘yicha takliflar ishlab chiqilgan