(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
O‘quv-tarbiya ishlari jarayonida eng yuksak natijalargа erishib, faoliyatining yuksak darajada baholanishini hamma o‘qituvchi-pedagog xoxlaydi albatta. Bunday natijaga esa uning pedagogik mahorati orqali erishiladi. Ushbu maqolada o‘qituvchining pedagogik mahorati, uni oshirish masalalari, ta’lim tarbiyaberishda muhimligi haqida mulohaza yuritilgan.