(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Maqolada Jek Londonning “Hayotga muhabbat” hikoyasi g’oyalari tahlil qilinadi. Asarni adabiyot mashg’ulotlarida o’rganish va uning kitobxonga beradigan tarbiyaviy omillari ochib beriladi. Insonning o’zi tomon shiddat bilan yaqinlashib kelayotagan o’lim vahimasini jasorat bilan yengishi, uning optimistik qarashlari tahlil qilinadi.