(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
maqolada zullisonayn shoira Muslihabegim Miskin ijodida hadislarga murojaat, undagi mavzular olami, badiiy ijodkorligining o`ziga xos jihatlari tahlil qilinadi