(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada buyuk soʻz sanʼatkori, benazir ijodkor, mohir munaqqid,fidoyi ustoz,Hazrat Alisher Navoiy ijodini chuqur tadqiq etgan zabardast olim , filologiya fanlari doktori, professor Ibrohim Haqqul ijodiy faoliyatiga oid fikr va mulohazalar, olimning yillar mobaynida amalga oshirgan mehnatlarining jamlanmasi toʻplangan