(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezis keys metodining ahamiyati va keys turlari haqida yozilgan. Keys metodi yordamida o’qitish o’quvchilar o’zlashtirishiga qanday ta’sir qiladi? Keys necha xil bo’ladi? Ushbu tezisni o’qish davomida shu kabi savollarga javob olish mumkin