(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada voyaga yetmagan o‘smir yoshdagi o‘quvchilarda dunyo bo‘ylab tarqalgan destruktiv xulq-atvor ko‘rinishlarini shakllanishi hamda ularga to‘g‘ri diagnoz qo‘yish, ular korreksiya ishlarini olib boorish bo‘yicha ma’lumotlar bayon etilgan