(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqoladan, ta’lim tizimining samaradorligi jamiyat taraqqiyotini belgilab beruvchi omilligi asnosida ta’lim tizimidagi pedagogik texnologiyalar bilan bir qatorda muzey pedagogikasining ijobiy ahamiyati, uning kelib chiqish tarixi hamda bo’lajak o’qituvchilarni vatanparvarlik ruhida tarbiyalashdagi ahamiyati to’g’risida fikr yurutilgan.