(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada innavatsion ta’lim texnologiyalaridan foydalangan holda bo‘lajak pedagog tarbiyachilarni tayyorlashning innovatsion texnologiyalaridan foydalanish masalalariga qarab chiqilgan