(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezis orqali siz dunyo miqyosida sodir bo‘layotgan ekstremizm bilan bog‘liq bo‘lgan jinoyat va xuquqbuzarliklar, ularning turlari, rivojlanishi, tarqalishi, bugungi kunda yurtimizga va boshqa davlatlarga solayotgan xavf-xatarlari hamda oldini olish choralari haqida ma`lumotlar olishingiz mumkin.