(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada turang‘il o‘simligining taksanomiyasi, nomenklaturasi va tarqalishi keltirilgan bo‘lib, unga ko‘ra Turanga, Leucoides, Aigeiros, Tacamahaca va Populus bo‘limlariga bo‘linadi