(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu tezisda hozirgi zamonaviy stomatologiyada eski metodlardan foydalanishning foydali va salbiy tomonlarini ko`rib chiqamiz