(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2024)
Ushbu maqolada tabiiy tolalardan olingan iplarning sifat kо‘rsatkichlarini hamda olovbardoshlik xususiyatini oshirish jarayonlari keltirilgan.