(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2026)
Mazkur maqolada jadid ijodkorlaridan biri bo‘lgan Elbekning masalnavislik mahorati xususida so‘z yuritilgan. Shunindek, Elbek yaratgan masallarning badiiy xususiyatlari, ularning mazmun-mohiyatiga ham qisman bo‘lsa-da e’tibor qaratilgan.