(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida 5-6 yoshli bolalarning ijodiy fikrlashini rivojlantirishning interfaol usullari ko‘rib chiqiladi.