(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Mazkur maqolada bo‘lajak boshlang‘ich ta’lim yo‘nalishi talabalarini uchun dars vaqtida jamoaviy ishlash usullarini samarali qo‘llash mexanizmlari asoslanadi. Ijobiy o‘zaro bog‘liqlik, individual javobgarlik, ijtimoiy ko‘nikmalar va refleksiyaning o‘zaro integratsiyada ko‘riladi. Jigsaw, STAD, “fikr-juft-marafon” kabi strukturalar misolida metodik algoritmlar taklif etiladi. Amaliy vaziyatlar, baholash mezonlari hamda raqamli vositalarni qo‘llash bo‘yicha tavsiyalar beriladi.