(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada pedagogik yondashuvlarning ta’lim va tarbiya jarayonlaridagi ahamiyati va ularni rivojlantirish yo‘llari tahlil qilinadi. Zamonaviy metodlar va innovatsion texnologiyalar yordamida ta’lim va tarbiyani samarali tashkil etish muhimligi ko‘rsatildi. Tadqiqot natijalari pedagoglarning malakasini oshirish va yangi pedagogik usullarni joriy etish zaruratini ta’kidlaydi.