(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada boshlang‘ich sinf o‘quvchilarini ingliz tilida yozuv ko‘nikmalariga o‘rgatishning metodik asoslari yoritilgan. Til o‘rgatish jarayonida o‘quvchilarning yosh psixologik xususiyatlari, yozuvga bo‘lgan motivatsiyasi va ularni mustahkamlovchi ta’limiy usullar muhim ahamiyatga ega ekani asoslab berilgan. Maqolada yozuv ko‘nikmasini shakllantirish uchun qo‘llaniladigan samarali metodlar, darsdagi interfaol yondashuvlar va baholash mezonlari tahlil qilingan. Shuningdek, eksperiment natijalariga tayanib, bosqichli va integratsiyalashgan metodik modelning samaradorligi ilmiy asosda bayon etilgan.