(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada laborotoriya sharoitida suvli va suvsiz tuproqda sholining Alanga, Navota, Avangard, Lazurniy, Donjin, Diamond, Guliston, Sadaf, Chakvang, Nukus navlari urug`larini unib chiqish muddatlari va maysa hosil qilish xususiyatlarini o`rganish bo`yicha olib borilgan tajriba natijalari haqida ma`lumot berilgan.