(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqola o‘qituvchining nutqi, didaktik mahorati, muloqot madaniyati, sinfni boshqarish uslubi – bularning barchasi pedagogik mahoratning ajralmas qismlari hisoblanib, mazmuni aynan shu mahoratni tarkib toptiruvchi tamoyillarni ochib berishga qaratilgan.