(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada kungaboqar urugʻi unib chiqishiga taʼsir koʻrsatuvchi ekologik omillar ya’ni iqlim sharoiti tuproqning tarkibi va unumdorligi, suv taʼminoti va atrof-muhit omillari oʻrganishga bagʻishlangan