(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada o‘zbek xalqining sevimli shoirasi Zulfiyaxonimning “Bahor keldi seni so‘roqlab” va “Bog‘lar qiyg‘os gulda” she’rlaridagi assotsiativ aloqa ko‘rinishlari, assotsiatsiyalarning hosil bo‘lish omillari aniqlangan hamda shoira she’rlaridagi bahor, bog‘ leksemasining voqealanishi yoritilgan.