(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada muallif tomonidan mil. av. 1792—1750-yillarda hukumronlik qilgan Bobil podshosi Xammurapi va u tomonidan yaratilgan Xammurapi qonunlarida jazolash tartibi va qonunlarning mazmun mohiyati yoritilgan. Shuningdek, Xammurapi qonunlarining jamiyat uchun ijobiy va salbiy tomonlari tarixiy nuqtaiy nazardan taxlil qilingan.