(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida suv tejamkor texnologiyalarga asoslangan biologik tozalangan kommunal xo`jalik oqova suvlaridan qayta foydalanishning samarasi haqida ma`lumot berilgan. Bunda umumiy vegetatsiya davri uchun 18500 m3/ga suv sarflanib shundan toza suv(ariq suvi) 13875 m3/ga, oqova suv 4625 m3/ga sarflangani hamda toza suv sarfi oqova suv hisobiga 4625 m3/ga ga tejalgani ko`rsatilgan.