(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Xorazm viloyati sharoitida ekilayotgan qadimiy yumshoq bugʻdoy navlarining tur tarkibi va nonboplik xususiyatlari haqida ma’lumotlar berilgan. Qizil bugʻdoy, Oq bugʻdoy 1, Oq bugʻdoy 2 va Qayroqtosh navlarining don sifat ko‘rsatkichlarining qiyosiy tahlili bayon qilingan.