(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu maqolada Maktabgacha ta’lim tashkilotlarida o’tkaziladigan didaktik o`yinlar orqali mashg‘ulotlarining tuzilishi va mazmuni haqida so’z borgan.