(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Бугунги кунда интернет жаҳон ахборот тармоғидан эркин фойдаланиш учун шароит яратиши билан бирга, ҳар кимнинг турли ахборотларни эркин олиш, ундан фойдаланиш ва тарқатилишини ҳам таъминлайди. Бироқ, интернет орқали тарқалаётган ахборотлар орасида ёшлар маънавиятига салбий таъсир ўтказувчи маълумотлар ҳам талайгина. Шу боис бундай носоғлом ахборотлар таъсиридан ёшларни ҳимоя қилишнинг ҳуқуқий асослари ишлаб чиқилган.