(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Maqolada ekstremal holatlardagi tezkor psixologik yordamning ahamiyati va xususiyatlari tahlil qilinadi. O‘tkir stress holatidagi shaxslarga yordam berishning asosiy tamoyillari, psixodiagnostika va psixotexnik yondashuvlar muhokama qilinadi. Tezkor psixologik yordamning asosiy vazifalari va muhim omillari, jumladan, jabrlanuvchining individual xususiyatlari, tashqi muhit ta’siri va yordam usullari haqida ma’lumot beriladi.