(untitled) (CONFERENCE ON THE ROLE AND IMPORTANCE OF SCIENCE IN THE MODERN WORLD, 2025)
Ushbu tezisda basketbolchilarning jamoaviy o‘yin va liderlik qobiliyatlari hamda psixologik omillari o‘rganiladi. Tadqiqot natijalari shuni ko‘rsatadiki, psixologik barqarorlik va kuchli liderlik qobiliyatlari basketbolchilarning samaradorligini oshirishga yordam beradi. Tezisda basketbolchilarning psixologik xususiyatlari va liderlik qobiliyatlarini rivojlantirishga yo‘naltirilgan yondashuvlar tahlil qilinadi.