JISMONIY TARBIYA TIZIMINING UMUMIY IJTIMOIY-PEDAGOGIK TAMOYILLARI (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ma’lumki, umumta’lim maktablari, o‘rta va oliy maxsus o‘quv yurtlari, sport maktablari va boshqa tashkilotlar uchun jismoniy tarbiya bo‘yicha o‘quv rejalari va dasturlari davlat organlari tomonidan ishlab chiqiladi. O'quv jarayonining jadvallari, ish rejalari va dars rejalari boshlang'ich rasmiy hujjatlar - o'quv rejasi va dasturi asosida o'qituvchilar tomonidan ishlab chiqiladi.