1991-2017-yillarda Afrika mamlakatlari (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Men ushbu maqolamda  Afrika mamlakatlari yangi davr ya’ni 1991-2017-yillar oralig’ini adabiyotlardan o’rgangan holda ushbu maqolani yozdim.Aynan bunda Misr, Suriya,Liviya, Tunis, Marokash kabi davlatlarni ijtimoiy-iqtisodiy va siyosiy hayotini yoritganman.