UZBEKISTAN: TRANSITIONING TO AN ECO-FRIENDLY FUTURE WITH SOLAR PANELS AND ELECTRIC CARS (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu maqola O‘zbekistonning quyosh energiyasi va elektr transport vositalarini qo‘llash orqali ekologik toza davlatga aylanish yo‘lidagi qadamlarini o‘rganadi. U atrof-muhit va iqtisodiyotga muammolar va potentsial ta’sirlarni o’rganib, ushbu yashil o’tishni asoslovchi siyosatlar, tashabbuslar va loyihalarni ta’kidlaydi.