YASHIL IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISH (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Maqolada ekologiya va iqtisodiyotning o’zaro bog’liqligi, iqtisodiy faoliyatning atrof muhitga ta'siri hamda natijalari ko’rib chiqiladi. Yashil iqtisodiyotni rivojlantirish, ijtimoiy va iqtisodiy faoliyatni ekologik tartibga olib borish, insonlarning sifatli hayotini ta'minlash, resurslardan samarali ishlatish va atrof ekologik zararlarni kamaytirishga qaratilgan iqtisodiy yo’nalishlardan biri hisoblanadi