O’ZBEK MAQOMOTI – QADRIYATLARNING OLIYSI (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu maqola o’zbek milliy musiqa madaniyatining yorqin namunalaridan biri bo’lgan maqomlar haqida bo’lib, unda asosan maqomning shakllanish tarixi xususida bayon etiladi.