SARAXBORLAR SHASHMAQOM DEBOCHASI SIFATIDA (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu maqolada buyuk tariximizdan darak beruvchi musiqiy asarlar haqida bo‘lib, uning ichki va tashqi tuzilishlari, tarixan shakllanishlari bo’yicha mulohaza yuritiladi.