ДОКАЗАТЕЛЬСТВА И ДОКАЗАТЕЛЬНАЯ БАЗА ПО ДЕЛАМ О ВОЗМЕЩЕНИИ МОРАЛЬНОГО ВРЕДА (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Мақолада маънавий зарар учун тўлов миқдорини белгилаш билан боғлиқ муаммолар, унинг ечими, бу борада ҳуқуқшунос олимларнинг билдирган фикрлари таҳлили ҳамда хорижий давлатлар қонунчилик тажрибаси кўриб чиқилган. Мақолада шунингдек, маънавий зарарни қоплаш бўйича меъзонлар таҳлил қилинган