KO‘RUV NERVI ATROFIYASINING DIAGNOSTIKASIDA KO‘RUV STIMULYATSIYASI BILAN CHAQIRILGAN BOSH MIYA ELEKTR POTENSIALINING AHAMIYATI (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Ushbu ishda ko‘ruv nervi atrofiyasida ko‘ruv stimulyatsiyasi bilan chaqirilgan bosh miya elektr potensiali (KSBChEP) tekshiruvining diagnostik ahamiyati o‘rganildi. Tadqiqot natijalari ushbu usulning ko‘ruv yo‘li faoliyatini baholashda va kasallikni erta bosqichda aniqlashda yuqori sezuvchanlikka ega ekanligini ko‘rsatdi.