МЕТАБОЛИК СИНДРОМДА ЎН ИККИ БАРМОҚ ИЧАК ЯРА КАСАЛЛИГИНИНГ МОРФОЛОГИК ХУСУСИЯТЛАРИ. (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
ишнинг мақсади сифатида метаболик синдром бўлган беморларда 12 бармоқ ичакда морфологик ўзгаришларни аниқлаш мақсад қилиб олинган.