KELAJAGIMIZNI YOVUZ KUCHLAR QO’LIGA BERIB QO’YISHGA HAQQIMIZ YO’Q (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Komil inson g‘oyasi kishining o‘zidagi fazilatlarni umrining oxirigaqadar takomillashtirish, illatlarni esa bartaraf etib borishni taqozo etadi. Dunyodama’naviyatni ravnaq toptirishni istaydigan, faoliyatini batamom shunga qaratadigankuchlar bo‘lgani kabi ma’naviyatga to‘g‘ridan-to‘g‘ri qarshi qaratilgan guruhlarham mavjud. Ularning ma’naviyatga qarshi yo‘naltirilgan xatti-harakatlarimajmuasini “ma’naviy tahdidlar” deymiz. Yurtimizda ilm-fan, ta’lim va tarbiya, ma’naviyat ustuvor masaladir. Ushbu maqolada mamlakatimizda bu borada olibborilayotgan ishlar haqida so‘z yuritiladi.