НАВОИЙШУНОСЛИК ФАНИНИНГ АСОСЧИЛАРИДАН БИРИ (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2025)
Шайхзода Тошкентда яшай бошлаган 10 йиллик муддатда ўзбек тилини пухта эгаллабгина қолмай, шу тилда шеър ва мақолалар ёзиш, Пушкиннинг асарларини таржима қилиш, Чўлпон ижодини тадқиқ этиш билан бирга Навоий ижодини ҳам меҳр билан ўрганган