(untitled) (INTERNATIONAL CONFERENCE OF NATURAL AND SOCIAL-HUMANITARIAN SCIENCES, 2024)
Ushbu maqolada kreativlik tushunchasining kelib chiqish bosqichlari, kreativlikning zaruriy sifatlari, o’quvchilar tafakkurini kreativ asosda o’stirishning pedagogik jihatdan o’rganilganligi, boshlang’ich sinf o’quvchilari ijоdiy fаоliyatini rivоjlаntirish, istе’dоdini tаkоmillаshtirish haqida ma’lumotlar bayon qilingan